Ervaringen

7 berichten
 
22-03-2015
Geplaatst door: Francis Jeijsman

Angelo

Beste Loes,
Sinds mijn verjaardag op 20 februari 2015 ben ik in het gelukkige bezit van Angelo, de fietser. In september 2014 ontmoette ik hem bij de kunstroute in Zeeland. Ik werd onmiddellijk gegrepen door dit beeld. Ik werd blij van zijn beeltenis, fietsend door het leven. Mijn vader wilde wel informeren of dit beeld nog te koop was. Ik was destijds teleurgesteld te horen dat het beeld inmiddels verkocht was. Des te groter de blijdschap dat de koper mijn ouders bleken te zijn, die mij dit beeld een half jaar daarna cadeau deden. Ik was Angelo niet vergeten en ben blij dat hij mij nu iedere dag een glimlach bezorgt. Dank voor deze voor mij bijzondere creatie!

13-06-2013
Geplaatst door: jeanne

vogeltjes

Nu ben ik toch al dol op allerlei vogels en kippen en bronzen beeldjes en vind ik het werk wat ik van je gezien heb ook de niet-vogels erg mooi.
Toen ik ze zag was ik ontroerd : je musjes op het muurtje - zo eenvoudig mooi zonder pretenties zo waren mijn kort geleden overleden ouders ook: eenvoudig en mooi. In liefdevolle herinnering aan hen wil ik ze een pekje in mijn tuin geven; een bijzonder plekje.

29-03-2013
Geplaatst door: margriet Los

dank je wel

Beste Loes,
Woensdag j.l. kreeg ik bij mijn afscheid van de SWOP je aquarel Seebachtal aangeboden. Het sneeuwlandschapje was ik al weg van tijdens je expositie in Abtswoude. Dat ik het nu cadeau kreeg,maakt het extra kostbaar. Verder denk ik met veel plezier terug aan de vrijdagochtenden waarin onze clienten trots hun vorderingen lieten zien , die ze onder jou leiding tot stand brachten. Het gaat je goed en wie weet nog eens tot ziens. Margriet Los

04-06-2012
Geplaatst door: dick versluis

zo maar

Kwam bij toeval jouw site tegen en ik ben verrast. Lang gelden sedert we de academie bezochten en ook een korte tijd collega's waren. Tot horens graag

15-12-2011
Geplaatst door: Karin Jense

uiltje

Beste Loes,
Bij mijn afscheid als dirigent van Huismuziek Delft kreeg ik een beeld van een Wijze Uil gemaakt door jou. Ik vind het prachtig en ben er reuze blij mee. Vooral de ogen die zo wijs de wereld in kijken...
'Lang geleden' zaten we bij elkaar op school in de Mijnbouwstraat. Wat bijzonder dat op deze manier onze wegen elkaar weer kruisen.
Als het mag kom ik eens langs in je atelier: leuk om maakster en de omgeving waarin het beeldje is ontstaan een keer te zien. Misschien tijdens een open atelier-route?
In ieder geval dank en een hartelijke groet, Karin Jense

23-09-2011
Geplaatst door: Marjan Buninga

Wat een prachtige dingen maak je toch. Leuk om te zien.

22-02-2010
Geplaatst door: ingibjörg sævarsdóttir

Hallo hallo
Velkomin í víkina